Χαρμάνι ελληνικού καφέ 80% arabica και 20% robusta.
Με γευστικό προφίλ ταμπάκο, σοκολάτα και γήινες νότες, σε συσκευασία με εύκολο άνοιγμα και ειδικό φιλμ για να διατηρείται
όλη η φρεσκάδα αναλλοίωτη μέχρι τη στιγμή που θα περάσει στο φλιτζάνι.
Για την παρασκευή ελληνικού καφέ χρησιμοποιούμε 10 γραμμάρια αλεσμένου καφέ για κάθε 75ml νερού. Πιο απλά, σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε 1 κουταλιά του γλυκού αλεσμένο καφέ για κάθε φλιτζάνι νερού.
Το νερό μπορεί να αλλοιώσει τη γεύση του ροφήματος. Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε για την εκχύλιση είτε φιλτραρισμένο είτε εμφιαλωμένο νερό. Η ζάχαρη που προτείνεται για ένα μέτριο ελληνικό καφέ είναι 1κγ και 2κγ για γλυκό. Στην περίπτωση που θέλετε να παρασκευάσετε διπλό ελληνικό, διπλασιάστε τα συστατικά!