Ταλιατέλες με μαύρη τρούφα της εταιρίας Dryas, για να φτιάξετε ένα γρήγορο γεύμα ή ένα έδεσμα γαστρονομίας!
Ένας από τους δημοφιλείς τύπους ζυμαρικών, έρχεται σε μεγάλες, επίπεδες ταινίες και είναι ιστορικά από τις περιφέρειες Marche και Emilia-Romagna της Ιταλίας. Συνήθως σερβίρονται με χοιρινό ή βοδινό κρέας, καθώς και σάλτσα ragu alla bolognese. Με τραχύ και πορώδες φύλλο, ταιριάζουν εξίσου σε ελαφριές σάλτσες με λαχανικά ή με ντομάτα και μυρωδικά, αλλά και σε πιο πληθωρικά πιάτα. Συνδάστε τις άφοβα είτε με μια ανάλαφρη σάλτσα με γαρίδες και κολοκυθανθούς είτε με μια πλούσια και μεστή μπολονέζ.
Dryas Ταλιατέλες με Μαύρη Τρούφα 250gr
7.00€ με ΦΠΑ
Τρόπος Παρασκευής:
Το νερό πρέπει να κοχλάζει έντονα πριν ρίξετε τα ζυμαρικά. Λίγο πριν βράσει, προσθέτετε αλάτι, κατά προτίμηση χοντρό. Στα 5 λίτρα, υπολογίζετε 1 κουταλιά. Βράζετε τα ζυμαρικά σε δυνατή φωτιά, με ανοιχτή κατσαρόλα ανακατεύοντάς τα πότε-πότε για να μην κολλήσουν μεταξύ τους. Ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα και το πάχος τους, τα διάφορα είδη ζυμαρικών έχουν διαφορετικούς χρόνους βρασμού. Το ίδιο, όμως, ισχύει και για δύο ίδια είδη ζυμαρικών από διαφορετικές εταιρείες. Για να μη λασπώσουν λοιπόν, ακολουθούμε το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.
Σε απόθεμα
Περιγραφή
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος | 0.500 kg |
---|---|
Μάρκα |
Dryas |
Προέλευση προϊόντων |
Μικροί παραγωγοί |
Διαθεσιμότητα |
Άμεσα διαθέσιμο |
Κωδικός προϊόντος:
90_9887
Κατηγορίες: Ζυμαρικά, Ζυμαρικά & Όσπρια, Τρόφιμα