Η αγκινάρα αποτελεί πολύ καλή πηγή φυτικών ινών, χαλκού, μαγνησίου, φωσφόρου, μαγγανίου, βιταμίνης Κ, βιταμίνης Ε και καλή πηγή σιδήρου, όλων των βιταμινών του συμπλέγματος Β και καλίου. Περιέχει επίσης φλαβονοειδή, ουσίες ιδιαίτερα ευεργετικές για τον οργανισμό εξαιτίας των αντιοξειδωτικών τους ιδιοτήτων.
Αγκινάρα Σε Λάδι από την Σύρο 460γρ ”Πρέκας”
7.00€ με ΦΠΑ
Σε απόθεμα
Περιγραφή
Επιπλέον πληροφορίες
Βάρος | 0.700 kg |
---|---|
Μάρκα |
Πρέκας |
Προέλευση προϊόντων |
Μικροί παραγωγοί |
Διαθεσιμότητα |
Άμεσα διαθέσιμο |