Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Δράμα Οινοποίηση – Ωρίμαση:Παραδοσιακή μέθοδος οινοποίησης που βασίζεται στην χαμηλή Θερμοκρασία συνεπικουρούμενη από την μέθοδο Tavel όπου το γλεύκος παραμένει για μικρό χρονικό διάστημα μαζί με τα στέμφυλα.Κατόπιν ακολουθείτε λευκή οινοποίηση σε χαμηλή θερμοκρασία 12-14?C. Χρώμα: Μέτριας έντασης ροζ. Οργανοληπτικά Χαρακτηριστικά: Ένα ελκυστικό χαρμάνι στο οποίο συνδυάζονται η κομψότητα του Cabernet Franc με τα έντονα φρουτώδη αρώματα του Cabernet Sauvignon. Αρώματα που θυμίζουν φραμπουάζ, ώριμη φράουλα, κεράσι με γλυκές νύξεις (γλυκό του κουταλιού κεράσι). Ευχάριστη οξύτητα που ισορροπεί με τα υπολειμματικά σάκχαρα. Γευστικοί Συνδυασμοί: Συνοδεύει ευχάριστα ελληνικά καλοκαιρινά πιάτα, φρούτα και ελαφρά δροσερά γλυκά. Ιδανικό και ως απεριτιφ.