Το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο παράγεται από ορεινούς ελαιώνες του Πηλίου, με ειδική πιστοποίηση από τον αρμόδιο φορέα. Η έκθλιψη πραγματοποιείται τους μήνες Σεπτέμβριο έως Νοέμβριο. Ξεχωρίζει για το χρυσοπράσινο, φρουτώδες χρώμα και την ευωδιαστή μυρωδιά του. Το βιολογικό πράσινο ελαιόλαδο είναι γνωστό για τις ποικίλες φαρμακευτικές του ιδιότητες, ειδικά όσον αφορά τις ηπατικές παθήσεις και γι ‘αυτό επιλέγεται συχνά για κατανάλωση από άτομα που επιθυμούν να βελτιώσουν την υγεία τους.
Φρουτώδες: 5.0, Πικρό: 3.0, Πικάντικο: 3.9