Ένα ιδιαίτερα χαμηλής οξύτητας (<0,4) εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, αντιπροσωπευτικό δείγμα της Κορωνέικης γεύσης.
Προέρχεται από ένα πολυβραβευμένο είδος ελιάς και διακρίνεται για την υψηλή περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες κι άλλα αντιοξειδωτικά στοιχεία. Ξεχωρίζει για το λαμπερό πράσινο χρώμα του και το φρουτώδες άρωμά του. Γευστικά χαρακτηρίζεται ως ελαφρώς πικάντικο, χυμώδες και δροσερό. Στη μαγειρική του χρήση χαρίζει ανεπανάληπτη νοστιμιά και φρέσκια γεύση.
Ένα ελαιόλαδο με τη μοναδική ποιότητα της κορωνέικης ποικιλίας και την εγγύηση της γεωγραφικής περιοχής προέλευσής του, της Πελοποννήσου, της οποίας το κλίμα και τα χαρακτηριστικά του εδάφους αναδεικνύουν τη δυναμική της ποικιλίας αυτής με τον καλύτερο τρόπο.