Το τσάι από τα λουλούδια ενός μπιζελιού που λέγεται Butterfly pea, κοινώς γνωστό ως μπλε τσάι, είναι ένα βοτανικό αφέψημα που παρασκευάζεται από τα άνθη του φυτού Clitoria ternatea. Η εκχύλιση του άνθους παράγει ένα αφέψημα με όμορφο και έντονο μπλέ χρώμα. Έχει επίσης την ιδιότητα, το εκχύλισμα να αλλάζει χρώμα με βάση το επίπεδο pH της ουσίας που προστίθεται σε αυτό, για παράδειγμα, η προσθήκη χυμού λεμονιού στο τσάι θα το κάνει μωβ.
Φυσικά δεν περιέχει καφεΐνη.
Είναι ευρέως γνωστό στις περισσότερες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας αφού καταναλώνεται εδώ και αιώνες από τους τοπικούς πληθυσμούς. Τα άνθη της κλειτορίας ή τα λουλούδια μπλε μπιζελιού χρησιμοποιούνται και για τις φαρμακευτικές τους ιδιότητες στην Αγιουρβέδα.